Les krijgen en les geven op één dag.

BeheerderAlpha Bewind

Als wettelijk vertegenwoordiger dienen de medewerkers van Alpha Bewind jaarlijks deel te nemen aan Permanente Educatie. Voor het eerst hebben wij besloten om deze in-house te regelen.

Samenwerken met onze partners in de zorg is een belangrijk onderdeel in ons werkveld. Met de aanstaande Wet Zorg en Dwang en Wet Verplichte GGZ heeft Alpha Bewind besloten om enkele betrokken partners in ons netwerk uit te nodigen voor een informatiemiddag rondom deze wetswijziging. Een selecte groep betrokken zorgmedewerkers vanuit bijvoorbeeld Zuyderland, Vincent van Gogh Instituut en Hulp bij Dementie hebben aangesloten bij deze middag die verzorgd werd door mr. K. Blankman. De informele kennissessie heeft gezorgd voor een leerzame middag!

Informatiemiddag WZD/WVGGZ door mr. K. Blankman

In de avonduren heeft Alpha Bewind op uitnodiging van Alzheimer Cafe Egchel een lezing gegeven over de werkwijzen en verschillen tussen de beschermingsmaatregelen in Nederland aan familieleden en mantelzorgers van deze mooie doelgroep. Een heerlijk gevoel om zoveel vragen te beantwoorden en mensen te informeren over de uitdagende verschillen in ons werkveld.

Voor zowel grote als kleine groepen verzorgt Alpha Bewind geregeld informatiebijeenkomsten over bewindvoering, mentorschap en curatele. Neem gerust met ons contact op indien er vragen zijn.