Skip to main content
0478 569870 | info@alphabewind.nl

Wat kan Alpha Bewind voor jou als verwijzer betekenen?

Jij adviseert, verzorgt en begeleidt jouw cliënt, maar niet financieel. Wij begrijpen daarom best dat je soms behoefte hebt aan een gesprek met zijn of haar wettelijke vertegenwoordiger zoals een bewindvoerder of mentor. En dan heb je aan Alpha Bewind uit Venray een perfecte samenwerkingspartner. Wij hebben veel expertise, kennis en ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen.

Willen jullie een gesprek met ons? Dan komen wij op locatie om jou en je cliënt te informeren over bewindvoering, mentorschap of curatele. Ook kunnen wij een voorlichting geven over de beschermingsmaatregelen aan een zorgteam en (verwanten van) cliënten.
Als jullie daarna besluiten om met ons samen te werken, begeleiden wij jou bij de aanvraag bij de kantonrechter. Ook tijdens de zitting staan wij jou en je cliënt bij.

Bij ons staat één doel voorop: het belang van jou en jouw cliënt. En het fijne is dat onze medewerkers allemaal verschillen in werk- en levenservaring. Daardoor kunnen wij de juiste match maken tussen jou en hen. Samen bieden wij onze gezamenlijke cliënt op deze manier de best mogelijke zorg en ondersteuning.